INSCRIPTIONARI OGLINZI

inscriptionari oglinzi1 INSCRIPTIONARI OGLINZI

inscriptionare de oglinzi INSCRIPTIONARI OGLINZI

inscriptionari de oglinzi INSCRIPTIONARI OGLINZIoglinda matuita INSCRIPTIONARI OGLINZI

 

 

 

 

Daca va aflati pe pagina noastra de prezentare este foarte probabil sa va numarati printre cei pagubiti deoarece putini oameni inteleg sa-si inscriptioneze oglinzile auto preventiv. De aceea venim pentru dumneavoastra cu o oferta : 35 Ron ambele oglinzi, inscriptionare chimica cu numarul de inmatriculare, la domiciliul dumneavoastra. Simplu, rapid si eficient.

  • Ce inseamna inscriptionarea oglinzilor auto?

Este procedeul chimic prin care se inscriptioneaza pe suprafata oglinzilor numarul de inmatriculare sau orice altceva pentru prevenirea furtului. O mai putem numi si sablare chimica sau matuire.

  •  Cum se inscriptioneaza oglinzile auto?

Pe oglinzile auto se aplica sabloane cu numarul de inmatriculare apoi se intervine chimic cu o solutie ce corodeaza suprafata oglinzilor.Procesul dureaza 10 minute, nu este necesara demontarea niciunei piese de pe masina, iar rezultatul consta in inscriptionarea numarului de inmatriculare pe oglinzi cu efect mat permanent.

  •  Care este dimensiunea inscriptionarii?

Noi recomandam dimensiunea scrisului de 1.2 x 6.0 cm. Aceasta este optima pentru vizibilitatea soferului in oglinda, totodata fiind vizibila si pentru hoti. La comanda se poate sabla numarul cu orice dimensiune dorita de client, deasemenea orice altceva in afara de numarul de inmatriculare, precum seria de caroserie, numar de telefon, nume, caractere speciale, diferite forme geometrice etc.

  •  Unde ne puteti gasi?

Iata zonele unde va puteti inscriptiona oglinzile in Bucuresti:

  • Sector 1 : inscriptionari zona Aviatorilor, inscriptionare zona Primaverii, zona Damaroaia, sablare zona Dorobanti, zona Gara de Nord, zona Piata Victoriei, zona Pipera, zona Bucurestii Noi.

  • Sector 2: inscriptionare zona Pantelimon, inscriptionare oglinzi in zona Iancului, sablare oglinzi in zona Tei, zona Colentina, zona Floreasca, zona Fundeni.

  • Sector 3: inscriptionare zona Vitan, zona Dudesti, inscriptionari de oglinzi zona Titan, zona Centru Civic, zona Balta Alba.

  • Sector 4: antifurt oglinzi auto in zona Berceni, zona Giurgiului, antifurt oglinzi zona Timpuri Noi, zona Vacaresti, zona Tineretului.

  • Sector 5: inscriptionari oglinzi zona Ferentari, zona Rahova, zona Cotroceni.

  • Sector 6: inscriptionare oglinzi zona Drumul Taberei, zona Militari, zona Ghencea, zona Crangasi, zona Giulesti.